Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Problém vidím v lidech a to že neumí žít v době, kdy zde už nejsou jasné záměry, mantinely, kdo co má dělat, říkat, spravovat, k tomu se přidává časová slepota. To co bych naší společnosti a lidem přál tak to je informační, časová, kontinuální a komplexní inteligence, jinak řečeno umět pracovat s našim mediálním prostorem, jak se věci, děje vyvíjeli v čase, jak to vidí naše generace a generace jež právě nastupují, jaké je zde rozdělení moci, co může vláda, parlament, samospráva, justice, hospodářská komora, odbory ..., jaké je zde mocenské prostředí a co vlastně generuje postsocialistická společnost ...

1 0
možnosti
LH

Docela by mě zajímalo která strana dle Vas nelze voličům....

1 0
možnosti
Foto

Všechny, tak že volby jsou - dle Vás - zbytečné.

1 0
možnosti
MR

Celé je top podobné jako tzv. Arabské jaro, dnes je to tzv. Evropské jaro, od Francie po Rakousko, Slovensko , Anglii ..., díky tomu že ekonomika skvěle funguje a jsme obklopeni určitým vyspělým společenským, životním komfortem, tak dává zdání že je potřeba to přenést i na fungování státu a politiky. Zde už to ale narazí, neboť, tohle nezraje podle aktuálního stavu doby, ale po několik generací, společenských, politických krizí a jsou zde naprosto jiné hodnoty a priority, dále právní, zákonné, prostředí rozdělení moci atd. Problém demonstrací je v tom, že vznikly na jednoduchou poptávku a to výměnu ministra spravedlnosti a k tomu i premiéra, neboť se jim nehodí do rozhledu a i určité naivity dnešní doby.Nemají plán B a ani C. Jinak řečeno v zájmu jakého si étosu doby, ohrozí celkovou stabilitu země, podpoří určité skupiny na pozadí se chopit příležitostí a bude zde chaos. Problém minulých vlád a naší politiky je složit funkční vládu, to že vlády tvoří koalice a to je věc mnoha kompromisů. Složit minulou vládu trvalo více jak 230 dnů. Podle mně Babiš postupuje ve vlastní sebe destrukci a větší zlo je ČSSD, jež zde buduje neudržitelný a neufinancovatelný sociální systém jež už kritizuje EU. Pozor na étos doby, Francie, Anglie jsou varování a uvidíme jak Slovensko a Rakousko ... Mělo se ještě chvilku počkat na většinu ...

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím, ČSSD s Maláčovou je velké zlo!!

2 1
možnosti
JF

Autor znovu potvrzuje, že v téhle zemi jsou všichni proti všem. Názorů na spravování státu není mnoho, ale názorů, že ten druhý, nebo chcete-li, ta druhá politická strana dělá vše špatně, zatím co my bychom to udělal lépe. Sice zatím nevíme jak, ale to nevadí. Nejprve je třeba zahájit útok proti stávající vládnoucí koalici, vymyslet několik zajímavých politických hesel a potom se uvidí. A to je to nejhorší, co naši společnost může potkat. Chaos a zmatek a další desetiletí různých experimentů bez cíle.

6 0
možnosti
Foto

K první části poznámku na okraj. Domníváte se, že rozhodující část demonstrantů na náměstích tvoří ti, kdož volili Babiše a teď prohlédli?

3 0
možnosti
PV

P49a27v25e21l 36V24é26b48r

6. 6. 2019 7:07

To snad není rozhodující, Jsou tam ti, co jsou proti agentovi STB Burešovi a je lhostejné, jak tomu protivenství dospěli.

3 2
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 799x
Jsem uchváceným pozorovatelem a obdivovatelem života ve všech jeho podivnostech, celé jeho palety barev a škále chutí. Pokud mne něco zaujme, snažím se o to podělit s jinými. Mé krédo: Invita invidia!