Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZO

zo

1. 12. 2007 14:56
jen tak

No člověče modlete se aby ten učitelský stav si neřekl jednou že končí a to úplně.A na všech stupních škol.Od mateřinek po VŠ.Co budete dělat pak?Budete učit vy sám?Zjistil jsem že se směji a dost nahlas.Takže tak vážený.A učitelé by měli stávkovat tak aspoň měsíc.Pak by si možná i rodiče uvědomili důležitost tohoto povolání.Na řeči o poslání se vám každej vykašle.To je klišé.Přiznávám a bez mučení že bych to mnohýnm rodičům přál aby se museli o své ratolesti starat a nedejbože je vzdělávat.Když drtivá většina rodičů na tohle kašle.Přiznávám že za nějakecjh 15 či 20 tisíc hrubýho bych mezi ty malé hajzlíky v současné době nešel.A když tak s neprůstřelnou vestou  a přílbou na hlavě a obrazně řečeno minimálně s obuškem v ruce.Bohužel.Takhle jsou dnešní děti vychovávany rodiči.

0 0
možnosti

Jiří Bečvář

3. 12. 2007 14:14
Re: jen tak

Učitelé neskončí, čím by se, proboha(!), živili? Měli bychom od nich chtít také trochu morálky. Autor má pravdu: bezcharakterní sobci nenaučí mládež ničemu jinému, než jsou sami! ;-€A co se týče učitelů - co byste dělal, kdyby stávkovali lidi v dopravě, marketech či jinde. Kdo něco dělá, vždycky je důležitý a vždy si může vzít nějaké rukojmí! Zaměstnanci ve službách se musí s blbci zlobit celý dena dělají 3x více hodin než učitelé. Ať jsou rádi, že se mohou pár hodin zlobit s dětmi a jsou na ně kladeny minimální nároky!!!!

0 0
možnosti
C

carymaryfuk

1. 12. 2007 13:44
vy nás jen ponoukáte, že ..

to nastane, pak vyjděte do ulic a protestujte proti vlastní

zabedněnosti! Dost dobře nechápu, proč lidi

vyzýváte k protestům proti tomu co každou svojí

větou zcela nepochybně děláte. ;-)

0 0
možnosti

Bebe

30. 11. 2007 9:15
Ale jo, je to vůl

Plete pátý přes devátý, jako kdysi major Šenek, vrchní politruk VÚ 1925 při politckém školení mužstva.

Pokud se matematických průměrů týká, rozeznáváme především aritmetický a vážený (jsou i další). Pokud není uvedeno, o který průměr se jedná, je nutno uvedenou cifru brát s velkou rezervou.  

0 0
možnosti

Bebe

30. 11. 2007 9:34
Doučovací kurs

Představme si, že v obci je menší základní škola, ve které pracují: ředitel za 20.000 , jeho zástupce za 15.000 a deset učitelů, každý za 12.000 korun.

Zalovme v paměti, jak se z těchto hodnot vypočte prostý a vážený aritmetický průměr. Kdo si nevzpomene, nechť se zeptá doma dětí a nebo hledá na GOOGLE, tam to kupodivu také je.

Prostý aritmetický průměr z uvedených hodnot je roven  16.666 korun, zatímco vážený aritmetický průměr je roven 16.000 korun. Je to dáno převahou lidí s nejnižším platem.

V našich školách určitě nejsou samí ředitelé ...

0 0
možnosti

Vašek

29. 11. 2007 20:09
ty jsi ale vůl

Meleš tady nesmysly,učitel má tabulkovou mzdu a ne průměrnou.. Nebo snad Ty bereš 22tisíc měsíčně? ne nebráním učitele,ani doktory,ale pokud něčemu nerozumíš,tak se někde zeptej,nebo raději mlč,ať nejsi za vola..Rv

0 0
možnosti

vagabund

29. 11. 2007 21:11
Re: ty jsi ale vůl

"učitel má tabulkovou mzdu a ne průměrnou"...."pokud něčemu nerozumíš,tak se někde zeptej" Ne tomu opravdu nerozumím a ptám se Tebe.Mohl bys mi to prosím rozvést ať porozumím tomu proč nelze uvést pro srovnání průměrnou mzdu učitele?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 799x
Jsem uchváceným pozorovatelem a obdivovatelem života ve všech jeho podivnostech, celé jeho palety barev a škále chutí. Pokud mne něco zaujme, snažím se o to podělit s jinými. Mé krédo: Invita invidia!