Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

" Šokující video pro čučkaře i Andreje Babiše, americký iPhone i čínský Huawei vyrábí v Číně jedna a tatáž čínská firma!"

http://www.novarepublika.cz/2018/12/apple-made-in-china-sokujici-video-pro.html

2 1
možnosti
VK

Možná vás to překvapí, ale problémem není hardware, nýbrž software. :-)

1 0
možnosti
Foto

Jen dobrým projevem se občané takto podrobně zabývají, špatným by se jistě nikdo takto široce nezabýval.

7 9
možnosti
Foto

Váš omyl dokladují i komentáře k vašim zdejším hýknutím.

7 6
možnosti
PK

Vánoční projevy jsou stejné a na každém so můžete najít negativa a pozitiva a to platí i u Zemana ať se to někomu líbí či nikoliv. Já jsem si pro rok 2019 vybral co se mi líbilo z projevu německého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera a co se velmi hodí k České současnosti.

V projevu byla bylo jasná výzvou lidu: ,,Mluvte s lidmi, kteří nesdílejí váš názor“.

Německý prezident Steinmeier hovořil o „oněmění“ společnosti. Demokracie podle něj potřebuje politický spor a kompromis. Právě schopnost kompromisu je silou demokracie. Stěžoval si, že Němci spolu mluví stále méně a vzájemně se neposlouchají. Především sociální média jsou otrávena, tam je jen randál a dennodenní pobouření.

Musíme se naučit se hádat, naučit se vydržet ty rozdíly mezi námi. Vždy je možné se pohádat a znovu se dát dohromady. To známe z Vánoc s rodinou. Ale kdo vůbec nemluví a vůbec neposlouchá, není blíž k řešení. Být němý znamená stagnaci, míní německý prezident

4 0
možnosti
MB

Ty projevy jsou z podstaty k ničemu. Jakási Společenská norma objevit se - Poděkovat, popřát a pohladit. Nic to neřeší = Prostě člověk mluví k lidem - povzbuzuje je a zároveň hřeje. Tento prvek je u Miloše Zemana zcela okrajový a nepodstatný, prostě chybí - Je nepřítomen , asi zase ten Humopolec ... :-).

0 2
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 799x
Jsem uchváceným pozorovatelem a obdivovatelem života ve všech jeho podivnostech, celé jeho palety barev a škále chutí. Pokud mne něco zaujme, snažím se o to podělit s jinými. Mé krédo: Invita invidia!